Reduceri!

Modul de comutare cu ciclu de timp DC12V

34.00 lei

Compare

Modul de comutare cu ciclu de timp DC12V

Modulul de comutare cu ciclu de timp pentru DC12V este un dispozitiv util și versatil în aplicațiile care necesită controlul și automatizarea alimentării la intervale regulate de timp. Conceput pentru a funcționa cu surse de alimentare de 12V, acest modul oferă o soluție eficientă pentru comutarea echipamentelor și dispozitivelor în funcție de un program predefinit.

Cu funcția de ciclu de timp ajustabil, acest modul permite setarea intervalelor de comutare și duratele de funcționare, oferind astfel flexibilitate în adaptarea la diverse cerințe de aplicații. Acest lucru îl face potrivit pentru utilizarea în sisteme de irigare automată, sisteme de iluminare programate, sisteme de ventilație și multe altele.

Designul compact și robust al modulului permite montarea ușoară și integrarea într-o varietate de aplicații, economisind spațiu și facilitând instalarea. Construcția sa solidă și tehnologia avansată utilizată în proiectare asigură fiabilitatea și performanța sa pe termen lung în diferite medii de utilizare.

În concluzie, modulul de comutare cu ciclu de timp pentru DC12V este o soluție practică și eficientă pentru controlul automat al alimentării în aplicații diverse. Cu funcții avansate și design compact, acest modul oferă o soluție versatilă și fiabilă pentru automatizarea echipamentelor și dispozitivelor într-o varietate de aplicații industriale, comerciale și rezidențiale.

Nr. Piesei: XH-M664

Alimentare: DC 12V

Forma de ieșire: comutator / calculator electric

Max Timing: 23:59

Timp minim: 1 minut

Greutate neta: 25g

Dimensiune: 56x42x16mm

Modul de comutare cu ciclu de timp DC12V

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Modul de comutare cu ciclu de timp DC12V”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *