Regulator de tensiune 220V AC 10.000W

120.00 lei

Compare

Regulator de tensiune 220V AC 10.000W

Tensiune: AC 111 – 220V

– Putere maximă: 10000W (sarcină rezistivă conectată)

– Reglarea tensiunii: AC 0V la tensiunea de intrare

– Dimensiuni: 111mm x 77mm x 37mm

– Placă de circuit FR4 la temperatură înaltă – pentru cuptor electric, încălzitor de apă, lămpi, motor mic, fier electric etc.

Notă: sarcina nu poate depăși puterea maximă specificată, vă rugăm să acordați atenție temperaturii la prima utilizare. dacă temperatura prea fierbinte depășește 80 c, vă rugăm să îmbunătățiți radiatorul sau ar arde modulul și încărcați.

Regulator de Tensiune 220V AC 10.000W

Experimentați nivelul maxim de control și fiabilitate în gestionarea tensiunii de alimentare cu acest regulator de tensiune de înaltă performanță. Conceput pentru a gestiona tensiuni de intrare de 220V AC și o putere impresionantă de până la 10.000W, acest dispozitiv vă oferă posibilitatea de a regla și de a menține tensiunea într-un interval sigur și stabil pentru a vă asigura că echipamentele dvs. electronice sunt alimentate în condiții optime.

Caracteristici și beneficii:

Control Fiabil al Tensiunii: Reglați și monitorizați tensiunea de ieșire pentru a se potrivi cu cerințele dvs. specifice, oferindu-vă o alimentare stabilă și constantă pentru dispozitivele dvs. electronice de mare putere.

Protecție Avansată: Dispuneți de protecție împotriva supratensiunii, subtensiunii, supracurentului și suprasarcinii, asigurându-vă că echipamentele dvs.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Regulator de tensiune 220V AC 10.000W”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *