Sursa de alimentare industriala in cutie de tabla perforata 12V 20A

80.00 lei

Compare

Sursa de alimentare industriala in cutie de tabla perforata 12V 20A

Sursa de alimentare industriala in cutie de tabla perforata 12V 20A
Sursa de alimentare industrială în cutie de tablă perforată, cu tensiune de ieșire de 12V și curent de ieșire de 20A, reprezintă o soluție robustă și fiabilă pentru alimentarea dispozitivelor și echipamentelor în medii industriale și comerciale. Această sursă de alimentare oferă o tensiune stabilă și un curent puternic, fiind ideală pentru aplicații care necesită o putere semnificativă.

Caracteristicile-cheie ale sursei de alimentare includ:

Tensiune stabilă de 12V: Sursa de alimentare furnizează o tensiune constantă de 12V, potrivită pentru o varietate de echipamente și dispozitive care necesită această tensiune specifică pentru funcționarea lor optimă.

Curent puternic de ieșire de 20A: Cu o capacitate mare de curent de 20A, această sursă de alimentare poate alimenta echipamente și dispozitive cu consum de curent moderat până la ridicat, oferind suficientă putere pentru funcționarea lor fără probleme.

Construcție în cutie de tablă perforată: Sursa de alimentare este protejată într-o cutie de tablă perforată, oferind o protecție fiabilă împotriva factorilor de mediu precum praf, umiditate și vibrații, în timp ce permite și o bună ventilație pentru disiparea căldurii.

Design compact și ușor de instalat: Dimensiunile reduse și designul compact al sursei de alimentare facilitează montarea și instalarea într-o varietate de aplicații industriale și comerciale, economisind spațiu și timp de instalare.

În concluzie, sursa de alimentare industrială în cutie de tablă perforată, cu tensiune de 12V și curent de 20A, oferă o soluție fiabilă și eficientă.

Material: metal

Tensiune alimentare: 110-220 V

Tensiune iesire: 12 V DC

Intensitate curent iesire: 20 A

Putere: 240 W

Dimensiuni: 20 x 11 x 5 cm

Protectie la suprasarcina / scurtcircuit

Temperatura de operare: -30 – +70 C

Carcasa metalica de protectie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sursa de alimentare industriala in cutie de tabla perforata 12V 20A”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *