Sursa de alimentare industriala in cutie de tabla perforata 12V 30A – S-360W-12

90.00 lei

Compare

Sursa de alimentare industriala in cutie de tabla perforata 12V 30A – S-360W-12

Sursa de alimentare industriala in cutie de tabla perforata 12V 30A – S-360W-12
Sursa de alimentare industrială în cutie de tablă perforată, model S-360W-12, furnizează o soluție robustă și fiabilă pentru alimentarea dispozitivelor și echipamentelor în medii industriale și comerciale. Cu o tensiune de ieșire constantă de 12V și un curent de ieșire puternic de 30A, această sursă de alimentare este proiectată să satisfacă cerințele de alimentare cu energie electrică pentru aplicații industriale de mare putere.

Caracteristicile-cheie ale sursei de alimentare includ:

Tensiune stabilă de 12V: Sursa de alimentare furnizează o tensiune constantă de 12V, ideală pentru alimentarea dispozitivelor și echipamentelor care necesită această tensiune specifică pentru a funcționa corect.

Curent puternic de ieșire de 30A: Cu o capacitate mare de curent de 30A, această sursă de alimentare poate alimenta echipamente și dispozitive care consumă o cantitate semnificativă de energie electrică, oferind puterea necesară pentru funcționarea lor optimă.

Construcție în cutie de tablă perforată: Sursa de alimentare este protejată într-o cutie de tablă perforată, oferind protecție împotriva prafului, a umidității și a altor elemente dăunătoare din mediul industrial sau comercial.

Design compact și durabil: Designul compact și robust al sursei de alimentare facilitează montarea și instalarea în diverse aplicații industriale, economisind spațiu și asigurând durabilitatea pe termen lung în condiții de utilizare dificile.

În concluzie, sursa de alimentare industrială în cutie de tablă perforată, model S-360W-12, este o alegere ideală pentru alimentarea dispozitivelor și echipamentelor în medii industriale și comerciale, oferind o tensiune stabilă de 12V și un curent puternic.

Material: metal

Tensiune alimentare: 110-220 V

Tensiune iesire: 12 V DC

Intensitate curent iesire: 30 A

Putere: 360 W

Dimensiuni: 21.5 x 11.5 x 5 cm

Protectie la suprasarcina / scurtcircuit

Temperatura de operare: -30 – +70 C

Carcasa metalica de protectie

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sursa de alimentare industriala in cutie de tabla perforata 12V 30A – S-360W-12”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *