Sursa de alimentare industriala in cutie de tabla perforata 48V 5A – JC-240-48

130.00 lei

Compare

Sursa de alimentare industriala in cutie de tabla perforata 48V 5A – JC-240-48

În căutarea unei surse de alimentare de încredere pentru cerințele tale industriale specifice? Descoperă Sursa de Alimentare Industrială în Cutie de Tablă Perforată 48V 5A – JC-240-48, o soluție robustă și eficientă pentru aplicațiile tale industriale.

Cu o putere nominală de 240W și o tensiune de ieșire stabilă de 48V și curent de 5A, această sursă de alimentare este proiectată pentru a furniza energia necesară echipamentelor și sistemelor tale industriale. Construită într-o carcasă solidă de tablă perforată, această sursă de alimentare este durabilă și rezistentă la condițiile de mediu dificile din medii industriale.

Cu tehnologie avansată și inginerie precisă, JC-240-48 oferă o performanță fiabilă și eficientă, contribuind la reducerea timpului de inactivitate și a costurilor de mentenanță. Fiind compactă și ușor de instalat, această sursă de alimentare se integrează perfect într-o varietate de aplicații industriale, de la automatizare la echipamente de control.

Cu caracteristici de protecție multiple, inclusiv protecție la supratensiune, scurtcircuit și supracurent, această sursă de alimentare asigură siguranța echipamentelor și a personalului tău în timpul operațiunilor industriale. Fiind o soluție fiabilă și durabilă, JC-240-48 este alegerea perfectă pentru a-ți satisface cerințele de alimentare energetică.

Material: metal

Tensiune alimentare: 110-220 V

Tensiune iesire: 48 V DC

Intensitate curent iesire: 5 A

Putere: 240 W

Dimensiuni: 19.8 x 11 x 5 cm

Protectie la suprasarcina / scurtcircuit

Temperatura de operare: -30 – +70 C

Carcasa metalica de protectie

Sursa de alimentare industriala in cutie de tabla perforata 48V 5A – JC-240-48

Vezi si alte produse

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sursa de alimentare industriala in cutie de tabla perforata 48V 5A – JC-240-48”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *