Reduceri!

Sonoff Priza Aplicata De Exterior Sonoff WiFi 10A

115.00 lei

Compare

Sonoff Priza aplicata de exterior Sonoff WiFi 10A

Sonoff Priza Aplicata De Exterior Sonoff WiFi 10A este un dispozitiv inteligent conceput pentru a controla aparatele electrice din exteriorul casei tale folosind conectivitatea WiFi. Este proiectat să ofere o soluție convenabilă și eficientă pentru gestionarea dispozitivelor exterioare, cum ar fi iluminatul de grădină, pompele de apă sau alte aparate electrice, direct de pe smartphone sau de la distanță.

Iată câteva caracteristici și descrieri cheie ale acestui produs:

Conectivitate WiFi: Priza Sonoff se conectează la rețeaua WiFi din casa ta, permițându-ți să o controlezi de la distanță prin intermediul unei aplicații mobile dedicate.

Comutare Remote: Poți controla dispozitivele conectate la priză de la distanță, oriunde te-ai afla, prin intermediul aplicației mobile Sonoff.

Programare și Schedulare: Poți programa priza pentru a porni sau opri automat dispozitivele conectate la anumite ore sau în anumite zile ale săptămânii, oferindu-ți un control flexibil al dispozitivelor exterioare.

Compatibilitate cu Asistenții Vocali: Priza Sonoff poate fi integrată cu asistenții vocali precum Amazon Alexa sau Google Assistant, permițându-ți să controlezi dispozitivele exterioare cu ajutorul comenzilor vocale.

Design rezistent la intemperii: Fiind destinată utilizării în exterior, priza Sonoff este construită pentru a rezista la condiții meteorologice nefavorabile, cum ar fi ploaia sau căldura excesivă.

Capacitate de încărcare 10A: Această priză poate suporta dispozitive cu o putere de până la 10A, ceea ce înseamnă că poate alimenta o gamă variată de aparate electrice exterioare.

Instalare simplă: Este ușor de instalat și configurat, având un design compact și ergonomic.

Priza Sonoff Aplicata De Exterior Sonoff WiFi 10A oferă o soluție convenabilă și sigură pentru controlul dispozitivelor exterioare, oferindu-ți posibilitatea de a gestiona și automatiza activitățile din jurul casei tale în mod inteligent și eficient.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sonoff Priza Aplicata De Exterior Sonoff WiFi 10A”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SKU: TRISONOFF22 Categorie: