Sonoff Senzor Magnetic Usa – Fereastra DW1 RF 433 compatibil cu RF Bridge Sonoff

40.00 lei

Compare

Sonoff Senzor Magnetic Usa – Fereastra DW1 RF 433 compatibil cu RF Bridge Sonoff

Senzorul pentru usi si ferestre Sonoff DW1 este un senzor de alarma pentru usi si ferestre. Senzorul pentru usi si ferestre DW1 poate functiona cu Hubul Sonoff RF Bridge 433. Senzorul pentru usi si ferestre Sonoff DW1 detecteaza starea de deschidere si trimite imediat mesajul alarma de notificare catre aplicatia eWeLink si astfel veti fi alertat in momentul in care usa se deschide.
Baterie necesara: 23A (12V) (Bateria nu este inclusa)
Frecventa Wireless: 433.92 MHz
Protocol: EV1527
Curent static: =5µA
Curent de emisie: =1 0mA
Interval temperatura de operare: -10°C ~ 50°C
Dimensiune produs: 77 x 49.5 x 18.88 mm
Greutate: 45g

Sonoff Senzor Magnetic Usa – Fereastra DW1 RF 433 compatibil cu RF Bridge Sonoff

Sonoff DW1 este un senzor magnetic pentru uși și ferestre, proiectat pentru a funcționa în tandem cu RF Bridge Sonoff. Acest dispozitiv compact și eficient este ideal pentru monitorizarea stării ușilor și ferestrelor într-o locuință sau într-un spațiu comercial.

Caracteristicile cheie ale Sonoff DW1 includ:

Detectare precisă a deschiderii: Senzorul magnetic detectează deschiderea ușilor sau ferestrelor și transmite această informație către RF Bridge Sonoff.

Compatibilitate cu RF Bridge Sonoff: DW1 este proiectat pentru a funcționa împreună cu RF Bridge Sonoff, permițând integrarea în sistemele existente de automatizare a casei inteligente.

Comunicare wireless: Utilizând tehnologia RF (radiofrecvență) la frecvența de 433 MHz, senzorul transmite semnale către RF Bridge pentru a notifica deschiderea sau închiderea ușii/ferestrei.

Design compact și montare simplă: Dispozitivul are un design compact și poate fi montat cu ușurință pe uși, ferestre sau alte suprafețe, oferind flexibilitate în instalare.

Economie de energie: Sonoff DW1 este conceput să fie eficient din punct de vedere energetic, consumând cantități minime de energie pentru a asigura o funcționare de lungă durată.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sonoff Senzor Magnetic Usa – Fereastra DW1 RF 433 compatibil cu RF Bridge Sonoff”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SKU: NGSONOFF10 Categorie: