Politica de retur

Pentru retur comenzi va rugam cititi informatiile de retur.

Pregatiti coletul de retur in ambalajul/cutia originala impreuna cu toate accesoriile, factura si cererea de retur semnata, sigilate in amabalaj tip punga plastic sau cutie carton.

Expediati coletul retur prin Curier catre Aleea XV Aviatorilor, nr. 6, sat Ghercesti, comuna Ghercesti, jud. Dolj

Achitati transportul inainte de expediere la curier.

Contravaloarea produselor se va restitui in maxim 14 zile (termen legal) prin transfer bancar.

*produsele returnate si ambalajele/cutiile de produs nu trebuie sa prezinte urme de uzura sau defecte din partea clientului

Exceptii:

Exceptiile privind dreptul de retur (nu se accepta returul lor) sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):

Produsele pentru ingrijire personala, cosmetice, parfumuri, produsele pentru igiena intima si produsele pentru igiena dentara pot fi returnate doar daca sunt sigilate.

Produse de tip comanda speciala, indiferent de categorie aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea ta si a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate.

Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale bonusuri, trebuie returnate si acestea. Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

Pentru orice alte intrebari / nelamuriri va rugam sa ne trimiteti un email pe adresa contact@esonoff.ro