Sursa de alimentare industriala in cutie de tabla perforata 24V 10A

90.00 lei

Compare

Sursa de alimentare industriala in cutie de tabla perforata 24V 10A

Sursa de alimentare industrială în cutie de tablă perforată, cu tensiune de ieșire de 24V și curent de 10A, este un echipament esențial pentru alimentarea dispozitivelor și echipamentelor electrice într-un mediu industrial sau comercial. Această sursă de alimentare oferă o soluție fiabilă și eficientă pentru alimentarea echipamentelor cu tensiunea și curentul specificați.

Caracteristicile cheie ale sursei de alimentare includ:

Tensiune de ieșire stabilă de 24V: Sursa de alimentare furnizează o tensiune stabilă de 24V, ideală pentru alimentarea unei game variate de echipamente și dispozitive care necesită această tensiune specifică.

Curent de ieșire de 10A: Cu o capacitate de curent de 10A, această sursă de alimentare poate alimenta dispozitive cu consum de curent moderat până la ridicat, oferind suficientă putere pentru a susține funcționarea acestora fără probleme.

Cutie de tablă perforată: Cutia de tablă perforată oferă o protecție solidă împotriva prafului, a umezelii și a altor factori de mediu într-un mediu industrial sau comercial. Acest lucru asigură durabilitatea și fiabilitatea sursei de alimentare în condiții dificile de operare.

Design compact și eficient în spațiu: Dimensiunile compacte ale sursei de alimentare permit montarea ușoară în diverse aplicații industriale sau comerciale, economisind spațiu valoros și facilitând instalarea în locuri strânse sau greu accesibile.

În concluzie, sursa de alimentare industrială în cutie de tablă perforată, cu tensiune de ieșire de 24V și curent de 10A, este o alegere ideală pentru alimentarea dispozitivelor și echipamentelor într-un mediu industrial sau comercial, oferind fiabilitate, eficiență și durabilitate într-un pachet compact și robust.

Material: metal

Tensiune alimentare: 110-220 V

Tensiune iesire: 24 V DC

Intensitate curent iesire: 10 A

Putere: 240 W

Dimensiuni: 20 x 11 x 5 cm

Protectie la suprasarcina / scurtcircuit

Temperatura de operare: -30 – +70 C

Carcasa metalica de protectie

Sursa de alimentare industriala in cutie de tabla perforata 24V 10A

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sursa de alimentare industriala in cutie de tabla perforata 24V 10A”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *