Regulator de tensiune 50V-220V AC – 2000W

25.00 lei

Compare

Regulator de tensiune 50V-220V AC – 2000W

Experimentați nivelul superior de control și stabilitate în alimentarea cu energie electrică cu ajutorul regulatorului nostru de tensiune de înaltă performanță. Conceput pentru a gestiona o gamă largă de tensiuni de intrare între 50V și 220V AC și o putere de până la 2000W, acest dispozitiv vă oferă posibilitatea de a ajusta și de a menține tensiunea într-un interval sigur și stabil.

Caracteristici și beneficii:

Control Precis al Tensiunii: Reglați tensiunea de ieșire în mod precis și precis pentru a se potrivi cu cerințele dvs. specifice, asigurându-vă că echipamentele dvs. electronice sunt alimentate corect și în condiții optime.

Acest kit electronic este comercializat sub denumirea de Regulator de tensiune 50V-220V AC – 2000W.

Acest regulator utilizează noul SCR bi-directional de mare putere. Poate regla foarte convenabil curentul până la 25A, iar problema de supracurent datorita rezistenței firelor prin încălzire este rezolvata prin adaugarea radiatorului de aluminiu pentru o foarte buna racire a integratului. Poate fi necesar un ventilator pentru racire daca este folosit la un curent mare! Tensiunea de ieșire este reglată oriunde între 50V-220V pentru utilizarea cu aparate electrice. Conectați acest dispozitiv cu becul sau aparatul de uz casnic într-o conexiune de serie, apoi rotiți butonul pentru reglarea intensității, vitezei, tensiunii și temperaturii. Se poate utiliza la fel ca soba electrica, incalzitorul de apa, reglarea intensitatii luminii, termostat de fier electric, cuptor electric, fier electric etc.

Poate fi folosit ca regulator turatie motor curent alternativ.

Specificație:

  1. Tensiunea de alimentare: 220 V
  2. Puterea maxima: 2000 W
  3. Curentul maxim de iesire: 25 A
  4. Tensiunea reglabila: 50 – 220 V AC
  5. Material: plastic si metal
  6. Temperatura de lucru: -20 C — + 40 C
  7. Dimensiune placuta: 4.8cm x 5.5cm x 2.7cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Regulator de tensiune 50V-220V AC – 2000W”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *