Modul automat comutare incarcare baterie

95.00 lei

Compare

Modul automat comutare incarcare baterie

Modulul automat de comutare a încărcării bateriei este un dispozitiv esențial în aplicațiile care necesită gestionarea eficientă a alimentării și încărcării bateriilor de 12V. Acest modul este conceput pentru a funcționa atât cu o sursă de alimentare externă de 12V, cât și cu bateria însăși, oferind astfel flexibilitate și fiabilitate în gestionarea energiei electrice.

Cu o încărcare maximă de 100W și un curent de încărcare de 10A, acest modul poate gestiona o varietate de echipamente și dispozitive cu consum moderat până la ridicat de energie electrică. Capacitatea sa de a gestiona încărcarea bateriilor în mod eficient îl face potrivit pentru diverse aplicații, cum ar fi sistemele solare, vehiculele recreative, sistemele de alimentare de rezervă și multe altele.

Dimensiunile compacte de 60 x 45 x 31 mm permit instalarea ușoară și comodă într-o varietate de spații restrânse sau încorporate. Astfel, acest modul poate fi integrat cu ușurință în diverse proiecte și aplicații fără a ocupa prea mult spațiu.

Fiabilitatea și performanța acestui modul sunt asigurate de construcția sa solidă și de tehnologia avansată utilizată în proiectare. Acesta oferă o soluție convenabilă și eficientă pentru gestionarea încărcării bateriilor.

Modul automat comutare incarcare baterie

Caracteristici:

Alimentare: DC 12 V sau baterie DC 12v

Încărcare maximă: 100w

Curent de încărcare: 10A

Dimensiuni: 60 x 45 x 31 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Modul automat comutare incarcare baterie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *