Preamplificator de microfon cu 2 intrari cu NE5532 si PT2399

70.00 lei

Compare

Preamplificator de microfon cu 2 intrari cu NE5532 si PT2399

Caracteristici:

  1. Tensiunea de alimentare 12 – 18 V AC;
  2. Modulul este prevazut cu regulatoarele de tensiune LM7812 si LM7912 plus punte redresoare si filtru capacitiv pentru a asigura tensiunea de alimentare duala necesara functionarii modulului.
  3. Preamplificarea este realizata de integratul NE5532
  4. Corectorul de ton si mixarea celor doua intrari de microfon sunt realizate cu integratul PT2399.
  5. Modulul are reglaj pentru volum si pentru efectul de ecou al sunetului

Experimentează o calitate audio superioară și versatilitate fără compromisuri cu preamplificatorul de microfon cu 2 intrări, echipat cu circuite integrate NE5532 și PT2399. Cu acest preamplificator, vei obține sunetul perfect și claritatea de neegalat pentru înregistrările tale audio.

Circuitul integrat NE5532 oferă performanțe audio remarcabile, asigurând un sunet curat și fidel, fără distorsiuni sau zgomot de fundal. Astfel, vei captura fiecare nuanță și detaliu al sunetului cu precizie și realism.

Preamplificatorul este dotat și cu circuite integrate PT2399 pentru efecte de ecou și reverberație, aducând o dimensiune suplimentară în înregistrările tale. Cu această funcționalitate adițională, vei putea adăuga profunzime și atmosferă pieselor tale audio, pentru o experiență auditivă captivantă.

Designul cu 2 intrări îți oferă flexibilitate maximă, permițându-ți să conectezi simultan două microfoane sau alte surse audio. Astfel, vei putea înregistra duete, dialoguri sau chiar instrumente cu ușurință și eficiență.

Compact și ușor de utilizat, preamplificatorul de microfon cu 2 intrări este perfect pentru studio-ul tău de acasă sau pentru înregistrările pe teren. Cu acest preamplificator puternic și versatil, vei putea da viață oricărui proiect audio și vei obține rezultate profesionale în fiecare înregistrare.

Preamplificator de microfon cu 2 intrari cu NE5532 si PT2399

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Preamplificator de microfon cu 2 intrari cu NE5532 si PT2399”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *