Sonoff Senzor De Temperatura Si Umiditate SI7021 pentru Sonoff TH16

35.00 lei

Compare

Sonoff Senzor de temperatura si umiditate SI7021 pentru Sonoff TH16

Descriere
Senzorul de temperatura si umiditate Sonoff SI7021 este atasabil foarte usor (plug-and-play) printr-o interfata customizata special. Dupa montare, se pot vedea valorile cu ajutorul aplicatiei eWeLink direct de pe telefonul mobil. Senzorul de temperatura si umiditate Sonoff SI7021 este compatibil cu Sonoff TH16 si SonoffTH10.

Sonoff SI7021 este un senzor de temperatură și umiditate proiectat pentru a funcționa cu dispozitivul Sonoff TH16. Acest senzor oferă o modalitate precisă de monitorizare a condițiilor de temperatură și umiditate într-o locuință sau în alt mediu.

Iată câteva aspecte cheie ale Sonoff SI7021:

Monitorizare precisă a temperaturii și umidității: Senzorul SI7021 utilizează tehnologie de înaltă calitate pentru a măsura temperatura și umiditatea cu o precizie ridicată.

Compatibilitate cu Sonoff TH16: Este proiectat pentru a funcționa în tandem cu Sonoff TH16, permițând utilizatorilor să monitorizeze și să controleze temperatura și umiditatea de la distanță prin intermediul aplicației Sonoff.

Design compact și ușor de instalat: Senzorul are un design compact și poate fi instalat cu ușurință într-un spațiu potrivit pentru a monitoriza condițiile de mediu.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sonoff Senzor De Temperatura Si Umiditate SI7021 pentru Sonoff TH16”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SKU: NGSONOFF11 Categorie: