Modul control incarcare 12-24V baterie litiu

50.00 lei

Compare

Modul control incarcare 12-24V baterie litiu

Modul control incarcare 12-24V baterie litiu

Caracteristici:

Tensiune de intrare: DC 10-30 V

Afișare precizie: 0.1V

Control de precizie: 0.1V

Tipul ieșirii: ieșire directă

Toleranța la tensiune: + 0.1V

Potrivit pentru: acumulator 12-24 V

Dimensiune: 82 * 52 * 18 mm

Modulul de control al încărcării pentru baterii litiu de 12-24V este un dispozitiv esențial pentru gestionarea și protejarea bateriilor litiu în aplicații diverse. Proiectat pentru a funcționa cu surse de alimentare de 12V sau 24V, acest modul oferă o soluție versatilă pentru încărcarea și monitorizarea bateriilor litiu.

Cu capacități de control avansate, acest modul asigură încărcarea optimă a bateriilor litiu, protejându-le împotriva supraîncălzirii, supraîncărcării și descărcării excesive. Această protecție este esențială pentru prelungirea duratei de viață a bateriilor și pentru menținerea siguranței în timpul utilizării.

Dimensiunile compacte și designul robust permit montarea ușoară și integrarea într-o varietate de aplicații, de la vehicule electrice și sisteme de alimentare de rezervă până la aplicații solare și echipamente portabile.

În concluzie, modulul de control al încărcării pentru baterii litiu de 12-24V este o alegere excelentă pentru cei care caută să își gestioneze și să își protejeze eficient bateriile litiu în diverse aplicații. Cu funcții avansate de control și protecție, acest modul oferă o soluție fiabilă și sigură pentru încărcarea și utilizarea bateriilor litiu.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Modul control incarcare 12-24V baterie litiu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *